Saturday, October 22, 2011

2. päev


Esimesel õhtul Austraalia pinnal läksin juba enne kella üheksat õhtul tudile. Ja ärkasin umbes seitsme paiku, kui Irene juba ringi toimetas ja koerad ukse taga nuuskisid, et kas ma ka nende seltsi tulen. Koeri on siin 4. Üks üsna vana ja aeglane ning 3 nooremat, kes on väga muhedad ja sõbralikud. Mu arust on nad pigem kassilikud, Irene ja Frank arvavad, et nad käituvad nagu hobused :)
Kaks kassi on ka. Üks kopsakam kui teine. Ja kõigele lisaks trügivad tuppa harakalised, kellele saab hakkliha käest anda. Nende toitmist saadab alati vali krääksumine ja muud huvitavad helid.

Internetiga on siin sellised lood, et Irene kasutab seda kord üle päeva viieks minutiks. Ta kasutab mingit paketti, millel on päris väike andmemaht ja kui selle ületad, tuleb jube palju juurde maksta. Nii, et ma kirjutan oma bloogi tekstiprogrammis valmis ja siis kopeerin bloggerisse. FBsse ei olegi veel jõudnud. Äkki tuleb range FBdieet kasuks :)

Irene sõidutas mind mööda Newcastle'it veidi ringi. Vaatasime siin-seal ilusaid vaateid ja sõime ühes muhedas rannarestoranis, kus oli väga vahva süsteem: kui tellimuse teed, antakse sulle kaasa piipar ja kui toit on valmis, hakkab see väga tüütult piiksuma ja sa ruttad sellega letti. Piipari nimi on bumerang :D

Ilm on üsna keskmiselt palava Põhja-Euroopa suveilma moodi. Irene ütles, et hakkab juba täitsa kevadine tunne. Jään hirmuga suve ootama :P

 Irene lillukesi kastmas



 Irene aed palmidega


Magpie'd ehk harakad hakklihapalle püüdmas


 Majavalvurid


 Jalutuskäik rannal


 Seal leidus väga huvitavaid kiviformatsioone


 Lõbus merikurk või meritigu võimaitea kes




 "The ocean is so calm today" ütles Irene selle kohta



 Minaaaaaaaaaa


 Veidi filosoofiat


 Nobby's point. Siin valvati, et ega jaapanlased maale tungida taha. See hall maja on püssikuur.


 Kristi sõrmus teiselpool Maad



 Restoranipiipar


 "Luikede järv" kajakate esituses


 Leia pildilt Irene :D



Õhtul näitas Irene mulle mõningaid fotosid me ühistest sugulastest ja küsis, et kes see või teine on. Osadele küsimustele oskasin isegi vastata aga osati teadis ta rohkem kui mina. Väga õnnelik oli ta Eesti raamatu üle, mis ma talle viisin. See on ka väga hea raamat - äärmiselt ilusad fotod ja palju huvitavat juttu. Veel rohkem meeldisid talle pross, mille täitsa ise viltisin ja tollist mängleva kergusega läbi lastud moosipurgid.

4 comments:

  1. Sattusin täna hommikul FB kaudu sinu blogi lugema ja see on nagu põnev järjejutt. Jään huviga järgmisi ootama.
    P.S.Saada meile siia ka seda sooja ja päikselist ilma:)

    ReplyDelete
  2. Olen nii rõõmus Su kohalejõudmise ja blogi üle, et ei leia õieti sõnu. Hõiskasin siiani FB-s, aga tuleb välja, et Sa sinna ei jõuagi. Trükin koguaeg issile ka välja. Irene on hirmus tore oma loomaaia ja muu aiaga, tervisi ja kalli talle. Sebi ikka mingil moel seda internetiaega juurde!

    ReplyDelete
  3. Head olemist sulle laura!Äkki tulen järgi.
    Ütle Irenele, et ma igatsen teda ja ta koeri ja muuseas tervita teda ka :)

    ReplyDelete